Ο κύκλος κλείνει





Σχόλια

  1. Φίλε, η ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της δεν ειναι τίποτα άλλο απο κύκλοι.Κύκλοι που ανοίγουν, κύκλοι τους οποίους βιώνουμε με τις καλές και τις κακές τους στιγμές,αλλά που πάντοτε κάτι έχουν να μας δώσουν,κάτι μας αφήνουν ως παρακαταθήκη όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου,η ώρα η αρχή να συναντήσει το τέλος τους και να κλείσουν.
    Το θέμα είναι όταν έρθει αυτή η στιγμή, να είναι ο εσωτερικός σου κόσμος απόλυτα συμβιβασμένος με την ιδέα του κλεισίματος του όποιου κύκλου στη ζωή σου,να είσαι βέβαιος μέσα σου πως σε όλη την πορεία αυτού του κυκλου έδωσες και πήρες ολα όσα θα μπορούσες - όχι σε υλικά αγαθά- αλλα στα αγαθά της ψυχής,των εμπειριών,της γνώσης,της αγάπης,των σχέσεων σου με τους ανθρώπους γύρω σου.
    Οσο συνειδητοποιημένος και να θέλεις να είσαι, όσο και αν για σένα αποτελεί -αξίωμα- πως στη ζωή κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν,σαφώς και δεν το ευκολότερο πραγμα να λειτουργησεις απολλαγμένος των συναισθημάτων και ης φόρτισης που δημιουργουν την ώρα του τέλους ολοκλήρωσης του κύκλου.
    Προσοχή λοιπόν,τώρα που κλείνει ενας κύκλος και ανοίγουν αλλοι ομόκεντροι κύκλοι πολλές φορές με διαφορετική τροχαιά,να τους δαμάσεις με επαναφορά στην ίδια κατευθυνση,για την επίτευξη των στόχων που θέτει κάθε άνθρωπος .Σε σ'ενα ανήκη η επιλογή του στόχου και του κύκλου που θα διανείσης.Το μπρός -πίσω φερνει δίνη-ρουφίχτρα και δρόμο χωρίς γυρισμό με τις επιλογές μας.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου